Din webbläsare (Internet Explorer 7 eller tidigare) är gammal. Den har kända säkerhetsbrister kan ske inte visar all funktionalitet på den här sajten eller andra sajter. Läs om hur du uppdaterar din webbläsare.

X

Du är här

Bli medlem

(240 kronor per kalenderår eller 20 kronor per månad via autogiro)

När vi blir fler blir vår röst starkare. Hjälp oss uppmärksamma och ifrågasätta de orättvisa system som tvingar människor att leva i fattigdom och utanförskap. Tillsammans kan vi påverka politiker och makthavare att verka för en rättvisa och hållbar värld.

Vi har vunnit många segrar men vi vill mer och då behöver vi bli fler - vi behöver dig!


Hur betalar jag?

Via autogiro - enkelt och smidigt för dig och bra för Latinamerikagrupperna

 Fler sätt:

  • Sätt in 240 kr på PG 901017-4 (märk: Medlemskap)
  • Swisha 240 kr till: 1239010174 (märk: Medlemskap)
  • Fyll i medlemsformuläret nedan så skickar vi dig en medlemsavi.

 

Medlemsförmåner

  • Du kan vara med och påverka verksamheten. Till exempel att du får närvara och rösta på föreningens årsmöte.
  • Du får vår medlemstidning, Röster från Latinamerika som kommer ut två gången per år och är fylld med spännande reportage från Latinamerika.
  • Du engagera dig i en av våra aktivistgrupper. Det är medlemmar som träffas fysiskt eller on-line, för att lära sig mer, samla pengar till våra samarbetspartners, sprida vårt budskap och ha roligt!

 

Ändra, göra uppehåll eller avsluta ditt engagemang

Du kan när som helst ändra ditt autogiro. Ring oss på: 0722-51 47 29 eller skicka ett mejl till insamling@latinamerikagrupperna.se.

 

Medlemsformulär

Vi kommer att dataregistrera dina uppgifter (10 § PuL). Vi använder inte personnummer som medlemsnummer, utan bara för att säkert kunna identifiera en person (22 § PuL). Uppgifterna kommer ej att lämnas ut till utomstående personer/organisationer och kommer bara att användas inom föreningens verksamhet (17 § PuL).
CAPTCHA
Denna fråga är till för att förhindra automatiska spammeddelanden.
Bild-CAPTCHA
Ange de tecken som visas i bilden.