Din webbläsare (Internet Explorer 7 eller tidigare) är gammal. Den har kända säkerhetsbrister kan ske inte visar all funktionalitet på den här sajten eller andra sajter. Läs om hur du uppdaterar din webbläsare.

X

Du är här

Engagera dig för en bättre värld!

Du är avgörande för vårt arbete. Ju fler vi är, desto starkare röst har vi.

Tillsammans kan vi uppmärksamma och ifrågasätta orättvisor och påverka politiker och makthavare att verka för en rättvis och hållbar värld.


Bli medlem

Vi har vunnit många segrar, men vi vill mer. Då behöver vi bli fler - vi behöver dig!

  • Ett medlemskap kostar 20 kronor per månad eller 240 kr per år.
  • Ett föreningsmedlemskap kostar 600 kr per år.

 Läs mer vad ett medlemskap innebär och hur du kan bli medlem i Latinamerikagrupperna »

 

Stöd oss

Ditt stöd är avgörande för att vi ska kunna fortsätta stödja folkrörelser i Latinamerika. Det finns flera olika sätt att stödja oss ekonomiskt.

  • Du kan, utöver att vara medlem, även bli månadsgivare. Som månadsgivare ger du en valfri gåva utöver din medlemsavgift på 20 kronor per månad.
  • Du kan ge en gåva.

Ditt bidrag ger tusentals människor tillgång till kunskap om demokrati och mänskliga rättigheter samt möjlighet att organisera sig. Ditt stöd ger starka folkrörelser mer kraft att fortsätta kämpa!

 

Bli aktivist

Som medlem kan du engagera dig i en lokalgrupp eller temagrupp. En lokalgrupp utgår ifrån en geografisk plats, medan en temagrupp är fokuserar på en specifik fråga. Var med och kampanjar lokalt, föreläs om våra frågor, eller delta i olika evenemang för att sprida information och samla in pengar.

Läs mer om hur du kan bli aktiv inom Latinamerikagrupperna »

 

Samarbeten

Vi samarbetar gärna med företag och organisationer som vill bidra till att fler människor på Latinamerikas landsbygd får kunskap om sina rättigheter, möjlighet att organisera sig och kräva sina rättigheter.

Läs mer om hur du och ditt företag kan samarbeta med oss »