Din webbläsare (Internet Explorer 7 eller tidigare) är gammal. Den har kända säkerhetsbrister kan ske inte visar all funktionalitet på den här sajten eller andra sajter. Läs om hur du uppdaterar din webbläsare.

X

Du är här

Malmö lokalgrupp

Välkommen till Latinamerikagrupperna Malmö!

Vi i Malmö lokalgrupp är en samling aktivister som tillsammans gör massa grymma saker samtidigt som vi också har roligt ihop. Vi brukar ses ett par gånger i månaden för att umgås, diskutera, inspirera varandra och planera aktiviteter. Ibland deltar vi i olika spännande evenemang tillsammans med andra föreningar och organisationer i Malmö/Lund-området. Till exempel har vi under 2015: arbetat några helger hos Latinamerikagruppernas folkrörelsepartner Emmaus Fredriksdal och deltagit i filmfestivalen Latinamerika i fokus. Vi har också deltagit på demonstrationer, ordnat föreläsningar och startat en studiecirkel. Det finns flera idéer på aktiviteter i gruppen och vi ser fram emot en massa roliga saker framöver!

Är du intresserad av att bli medlem och kanske aktiv i lokalgruppen? Kontakta oss! Nya medlemmar är alltid varmt välkomna. Du når oss lättast på e-post eller på vår Facebook-grupp.

Länk till Facebook-gruppen:https://www.facebook.com/groups/193199464095561/

Kontaktperson: 
Louise Englund
E-post: