Din webbläsare (Internet Explorer 7 eller tidigare) är gammal. Den har kända säkerhetsbrister kan ske inte visar all funktionalitet på den här sajten eller andra sajter. Läs om hur du uppdaterar din webbläsare.

X

Du är här

Uppsala lokalgrupp

Välkommen till Uppsala lokalgrupp!
I Uppsalas lokalgrupp är vi en salig blandning av människor. Vi både studerar och arbetar, och vi välkomnar gärna nya medlemmar till vår kära grupp! 
 
När vi är tillräckligt många och känner oss taggade fixar vi "föreläsningar" eller filmvisningar om olika ämnen som är relaterade till Latinamerika i stort, eller till Latinamerikagruppernas kampanjer/samarbetsorganisationer. Vi har även arrangerat stödfester och deltagit på en Schysst Julmarknad. Ofta när vi håller i ett event bjuder vi på fika eller mat, som besökarna betalar för genom en frivillig donation. 
 
Om vi plötsligt är färre som regelbundet dyker upp på mötena som hålls ca en gång i veckan så försöker vi göra mindre tidskrävande saker, som att till exempel se på dokumentärfilmer/klipp och diskutera olika frågor, för att lära oss mer och mobilisera gruppen helt enkelt. 
 
Man får gärna gå med i vår lokalgrupp, helt på sina egna premisser, beroende på hur mycket/lite tid och lust man har att engagera sig. Vi är ett socialt gäng som gillar att umgås och samtidigt göra en gnutta skillnad i världen!

Vi vill alltid bli fler! Vill du veta mer? Vill du vara med och påverka? Vill du göra skillnad? Vill du vara med i Latinamerikagrupperna Uppsala? Eller vill du kanske komma i kontakt med någon av oss för att styra upp någon aktivitet i Uppsala?

Hur som helst, vad som helst. Maila eller ring!

Kom gärna med i Uppsala lokalgrupp!

Kontaktperson: 
Anna Andersson
E-post: 
Tfn: 
0736-401947